Υλικά
-500γρ. φύλλο κρούστας
-500γρ. ζάχαρη
-λάδι για τηγάνισμα
-λίγη κανέλλα
Ανοίγετε τα φύλλα. Τυλίγετε κάθε φύλλο γύρω από βέργα πάχους ενός δαχτύλου. Τραβάτε κατόπιν τη βέργα και έτσι σχηματίζονται λεπτά σωληνάκια. Σκεπάζετε τα σωληνάκια με υγρή πετσέτα για να μην ξεραθούν. Βράζετε τη ζάχαρη με 3/4 ποτηριού νερό για δύο λεπτά. Κόβετε σε κομμάτια δύο πόντων τα σωληνάκια του φύλλου και τα τηχανίζετε σε καυτό λάδι. Τα περιχύνετε αμέσως με το σιρόπι και τα πασπαλίζετε με κανέλλα.
Καλή σας όρεξη!
3 σχόλια:
Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις μερικά στο μέηλ;
Πείνασα και μόνο που τα βλέπω!
Καλημέρες :)
τι καλημέρα, καλησπέρα πήγε μέχρι να πέσει η θεία επιφώτησης με τη διαχείρηση των κόμεντ..
Δυστηχώς φίλτατε αλόμπαρ, ΌΠΟΤΕ έχω προσπαθήσει να στείλω κουρκουμπίνια μέσω μαίλ, το σιρόπι βουλώνει τις γραμμές και ο ΟΤΕ μου στέλνει πρόστιμο, παρόλαυτα, θα δω τι μπορώ να κάνω!
Ax, αυτα ειναι τα κουρκουμπινια, και εγω νομιζα οτ ειναι αμυγδαλωτα. Δεν ακουγεται δυσκολη η συνταγη, θα την δοκιμασω και θα σου πω πως βγηκανε.:-)
Δημοσίευση σχολίου