12.4.06

Στρουθοκάμηλος - update!



Η στρουθοκάμηλος τελείωσε! Άρχισε σε προηγούμενο ποστ και τελειώνει σε αυτό. Ευχαριστώ και πάλι τον epicouro για τη φωτογραφία! :)
Για όσους είπανε "άστο έτσι!" ..δείτε τη διαφορά τώρα που τελείωσε ;)

10 σχόλια:

NinaC είπε...

emena m'aressun ke ta dio.. to kathena ehi to ifos tu!

telia!!!!

Rodia είπε...

Θα σε στενοχωρήσω αν πω ότι μου αρέσει το μεσαίο; Εχει μια ελευθερία και ένα δυναμισμό και αφήνει τη φαντασία να δημιουργεί όταν το βλέπει...
Το τελικό είναι στατικό μέσα στην τελειότητά του.

Γνώμη εξέφρασα και τα γούστα μου είναι παράξενα.. γι αυτό, άκου το δάσκαλό σου, ε

:-)

σμουτς!

KV είπε...

Και εμένα μου αρέσουν ΠΟΛΥ και τα δύο. Το καθένα για διαφορετικό λόγο. Ελευθερία και δυναμισμός στο "ατελείωτο", στυλ και perfectionism στο τελειωμένο!!!

Μην σταματάς να ζωγραφίζεις!

Λαμπρούκος είπε...

Είναι υπέροχος... Μήπως να μας ζωγράφιζες καιι την πίτσα...

Unknown είπε...

Τί θα φάμε σήμερα;;;

NetKerveros είπε...

Συμφωνώ με τη Ροδιά. Το μεσαίο έχει ένα δικό του χαρακτήρα. ... όχι ότι και το άλλο παει πίσω. Απλά το τελευταίο είναι τέλειο. Είναι όπως θα το περίμενες να είναι. (καλά είσαι φοβερή)

Epicuros είπε...

Εγώ αναμένω μιά κατσικογραφία, όπως και η Morgasna. Να μην ξεχνάμε και τις αγάπες μας!

Melina's Art είπε...

Κατ αρχήν ευχαριστώ όλους! και συγνώμη που καθυστερώ να απαντήσω..

cd: :) και που να δεις το επόμενο!!

rodia + netkerveros:Η στρουθοκάμηλος -τουλάχιστον η συγκεκριμένη- δεν έχει κάποιο βαθύτερο φιλοσοφικό/μεταφυσικό/υπαρξιακό νόημα που ήθελα να περάσω. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω για την φαντασία να βρεί δλδ. Απλά και πεζά. Κυρίως αφωμειώνω τεχνικές τώρα και προσπαθώ να βρω τα όρια μου. Η ζωγραφική για μένα είναι πρώτα να μπορέσεις να αποδώσεις κάτι με απόλυτη πιστότητα. Αν τα καταφέρεις, τότε περνάς -αν θέλεις- σε άλλο στάδιο έκφρασης. Μίνιμαλ, αφηρημένο, όπως θέλεις πέστο!
Ένας ζωγράφος, οφείλει κατα τη γνώμη μου να έχει τεχνικές, να μπορεί να τις εφαρμόσει (και να ζωγραφίσει ακόμα και μια ζάντα που λέει ο λόγος, αν χρειαστεί.) Και αυτό ειναι κάτι που δε το κάνει ο καθένας όσο και αν προσπαθεί. Το να κάνει ο καθένας όμως μια μουντζουρίτσα, μπορεί.
Προς το παρόν είμαι της σχολής των ιμπερεαλιστών. Βλέπω ρεαλισμό και χαζεύω με τις ώρες.. Έχω και τάσεις αφηρημένου (όπως είδες στο ατελιέ) απλά δεν τις έχω ..εμπεδώσει ακόμα! :p :)

morgana+epicuros: Έννοια σας και έχω κρατήσει μια ωραιότατη κατσικούλα απο το blog του epicurou -τη γνωστή κατσικούλα!! Που θα πάει..!

kv: kvoula!, αλήθεια απο πίνακες στο καινούργιο fenx πως πας; ;)

λαμπρούκε+darth: ο ένας το μυαλό του στις ..πίτσες, ο άλλος στο φαί! Darth, έτσι για να σου τη σπάσω, ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ έφαγα χτες!! :p

Melina's Art είπε...

..οκ, υπερεαλιστών ήθελα να πω και ΟΧΙ ιμπερεαλιστών!! .. Συγχωρούμαι ως καλλιτέχνης και δε θέλω καζούρα ε!! :p

KV είπε...

Ένας Pollock [αντίγραφο :-) ], ένας Van Gogh και τα αγαπημένα μου πουλιά κερδίζουν μέχρι τώρα ... Αλλά ακόμα δεν είμαι ικανοποιημένη ... Α, ναι και το κόκκινο του Rothko στο υπνοδωμάτιο!