23.5.07

Παει το αυτοκίνητο..

Όπως φαίνεται είναι το τέλος μιας εποχής για πολλά πράγματα και παράλληλα η αρχή μιας άλλης.
Καινούργιο σπίτι, καινούργιες αναζητήσεις και κατευθύνσεις. Δυσκολίες και τεράστια έξοδα. Άγχος και μπλοκάρισμα, κάπου ανάμεσα ίσως και λίγο ενθουσιασμός για τα καινούργια που επέρχονται.
Καθώς όλα αυτά και πολλά άλλα περνάνε απο το μυαλό μου, οδηγάω το αγαπημένο μου corsaκι και κατεβαίνω τη Συγγρού για Φάληρο.
Ένα ασημί Golf μου κολλάει ακατάπαυστα απο το Σύνταγμα. Μπροστά μου, στην αριστερή λωρίδα κάποιος οδηγάει και πίνει καφέ, μιλάει στο κινητό, απλώνει μπουγάδα.. Κάποιοι άλλοι χασομέριδες δεξιά μου, σκαλίζουν τη μύτη τους και ψάχνουν για απομεινάρια απο το Δεύτερο Παγκόσμιο, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορείας. Τα πέρνω! Αφήστε με να φύγω, ρε παιδιά!
Συνεχίζω αριστερά, άντε να περάσω και αυτόν τον *μπιπ*.. συνεχίζω, άντε κουνηθείτε ζώα..
Ρε παιδιά, κάπου εδώ δε στρίβουμε;! ....και, ναι, στρίψαμε για παραλία απο την αριστερή λωρίδα. Σκατά, δε προλαβαίνω, φρένο φρενόοοοοοοο.... ΜΠΟΥΦ, ΜΠΑΜ...κράσπεδο.. ΖΩΟΝ.
Κανένας δε χτύπησε *ευτυχως*. Κανείς παρα μόνο το Corsaki μου πάνω στο διάζωμα.
Και το αποτέλεσμα: Σπασμένο παρμπρίζ, 2 σκασμένοι αερόσακοι (!), σκασμένο μπροστινό λάστιχο και στραβωμένη ζάντα, ημιαξόνια, αναρτήσεις και ότι άλλο μπορεί να έχει χτυπηθεί απο κάτω και να μη φαίνεται. Το αυτοκίνητο εξωτερικά δε, είναι άθικτο...
Πήγε συνεργείο και η λυπητερή ήταν: 5000 για αποκατάσταση με καινούργια ανταλλακτικά και 3500 περιπου με μεταχειρισμένα. Απο μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο και με μεταχειρισμένα πάλι ανταλλακτικά, το μαλλί θα παει καπου 2500.
Σκατούλες..
Αλλά εγώ έχω την απορία... (πέρα απο την προφανής: ΓΙΑΤΙ έκανα την μαλακία)...ΓΙΑΤΙ βγήκαν οι αερόσακοι?! Το αμάξι δε στούκαρε πουθένα .. πέρα απο τη ρόδα του στο κράσπεδο δλδ με λίγο, μεγάλη ταχύτητα προφανώς.
Έχω ακούσει και το άλλο παλαβό: Μια φίλη όπως πάρκαρε το αυτοκίνητο της χτύπησε ένα χαμηλό κολωνάκι με την όπισθεν.. και μαντέψτε, ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ!..
Μήπως τους έχουν ρυθμίσει έτσι ώστε να πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας; Που σιγά μη πληρώσω εγώ τώρα. Πάει το αυτοκίνητο. Τέλος εποχής και γι' αυτό και πάλι καλά να λεω που δεν έγινε καμιά καραμπόλα..

Μπας και θέλει κανείς ένα σπασμένο corsa? ...

5 σχόλια:

An-Lu είπε...

Καλά να είσαι και οι λαμαρίνες γίνονται...ή αγοράζονται ;-)

aeipote είπε...

Η λαμαρίνα πάμφθηνη, το κρεατάκι απλησίαστο. "Να περνάει η σειρά μας. . .". Αφτό.

NinaC είπε...

Άουτς!

Κάντε και κανένα ευχέλαιο. Δε βλάπτει!

vatraxokoritso είπε...

παλι καλα που εσυ δεν επαθες τπτ!
χεσε το αμαξακι.

Melina's Art είπε...

Εμ πάλι καλά λεω και γω και παρηγοριέμαι γιατί κατα τάλλα ας πρόσεχα.