11.1.06

Ζητείται ...

...μάντης για να μου βρεί τα χαμένα εδώ και ενάμιση μήνα κλειδιά του αυτοκινήτου μου. Καινούργια παρήγγειλα στην αντιπροσωπεία, τα έχω, μένει τώρα να έρθει "γερανός" να παει το αμάξι συνεργείο και να προγραμματιστούν τα κλειδιά (imobilizer) ..σιχτήρ..
μα να έχω φάει τον κόσμο! και στην αστυνομία πήγα μπας και μου πέσανε. Τίποτα. Στο ψυγείο. Τίποτα. Κάτω απο καναπέδες, κρεββάτια, τούαλέτες. Τίποτα. Μέσα σε τσέπη, ούτε. Και δεν είναι να πεις οτι είμαι ανθρωπος που χάνω πράγματα.
Τωρα πια είναι θέμα αξιοπρέπειας και εγωισμού να τα βρώ!

10 σχόλια:

Rodia είπε...

Ενα βράδυ, μια φίλη πέταξε κατά λάθος στον κάδο, μαζί με τα σκουπιδια, τα κλειδιά της που τα κρατούσε στο ίδιο χέρι με τη σακκούλα.
..αν αυτό σε βοηθάει..

Οταν χάνω κάτι, πάω στα ίδια σημεία, κατά κάποιο τρόπο προσπαθώ να επαναλάβω τις ίδιες κινήσεις, σαν να προσπαθώ να φέρω ξανά στο προσκήνιο το χρόνο που πέρασε..
..και.. αν δεν βοηθάει ούτε αυτό, δεν έχω άλλο να προτείνω:-))

Unknown είπε...

Αχάααααα
Το πελιό κόλπο με το ευτοκίνητο...
Αχαααααα

Την τελευταία φογά που κλείδωσες το ευτοκίνητο με ευτά τα κλειδιά τί έκανες μετά;

Melina's Art είπε...

Θυμάμαι το πριν και το μετά, τι φορούσα, τι είπα, τα κλειδιά τα κράταγα για μια στιγμή στο χέρι μου μέχρι να μπούμε στο "μεγάλο" αυτοκίνητο (ναι είμαστε απο εκείνους που "ταίζουν" τις στατιστικές τύπου "πόσο αυτοκίνητα και μηχανές έχετε;"..)
Απο τη τελευταία στιγμή που κλείδωσα, δε τα ξαναείδα τα κλειδιά, νομίζω..
It is a mystery ..
Να πέσανε στο πεζοδρόμιο; Θα τα άκουγα μάλλον. Να χαθήκανε στο εξωχικό που ήταν ο προορισμός του "μεγάλου" αυτοκινήτου; ..Χλωμό. Να τα έφαγε καμιά γάτα του Δήμου; Πολύ πιθανότερο!!

Melina's Art είπε...

Darth .. o peter sellers σου πάει χάρμα! χαχα!

Unknown είπε...

Μα είναι φανεγό.
Το μεγάλο ευτοκίνητο κελύπτει κάποιον!

KV είπε...

Στην τσέπη σου έψαξες;;;;;;

;-)

alombar42 είπε...

Την καμηλοπάρδαλη τη ρώτησες;

Melina's Art είπε...

Πως δε τη ρώτησα.
Μου είπε οτι αυτό το καιρό γεννάνε οι Στρουθοκάμηλοι στην Αφρική, οι ουρακοτάγκοι κάνουν αποκριάτικο πάρτυ στη Ρωσία και τα περιστέρια της Αθήνας περνάνε κρίση προσωπικότητας.
Όπως καταλαβαίνεις....

Unknown είπε...

Αχαααα!!!!!!
Ευτό είναι!
Τα κλειδιά του ευτοκινήτου σου βρίσκονται στην Ρωσία. Τα έχειι κλέψει ένα Περιστέρι από την Εθήνα και για να μην το βρείς έχει μεταμφιεστεί σε ουρακοτάγκο!
Οι στρουθοκάμηλοι είναι παραπλανητικό στοιχείο.

Μα είναι τόσο επλό
Εκολούθα τα γεγονότα.....

Rodia είπε...

Τελικά, μπορεί να βρεθούν σε κανα αυγό στρουθοκαμήλου απ' ότι καταλαβαίνω..
;-)