27.1.06

Φύγε'συ, έλα'συ!


Στην αλλαγή του χρόνου, του είπα «Φύγε και να μη ξανάρθεις»..
Έφυγε λοιπόν, με το κεφάλι κάτω και τη βαλίτσα γεμάτη από μπαγάζια που μόνο κατάθλίψη, άγχος, μελαγχολία, απογοήτευση και αδιέξοδα μου έφεραν. Τα πακέταρα όλα και τα έδωσα πίσω για να μην υπάρχει τίποτα που να μου τα θυμίζει και τίποτα που να τα φέρει πίσω.
Από τότε περιμένω. Όπως όταν αναπνέεις, υπάρχει ένα μικρό κενό ανάμεσα στην εισπνοή και την εκπνοή. Σε αυτό το κενό βρισκόμουνα.
Και σήμερα, ο τροχός άρχισε να γυρίζει…
Οι αλλαγές ήρθανε, αυτός ο χρόνος έχει ήδη αρχίσει να εκπληρώνει τις υποσχέσεις του και να αποκαθιστά τις ζημιές του προηγούμενου.
Μπορεί να είναι ο Δίας που περνάει από το ζώδιο μου.. μπορεί να είναι η βεβαιότητα και η πίστη μου, ένα είναι όμως σίγουρο: Αυτός ο χρόνος δε θα είναι σα κανέναν άλλον!

8 σχόλια:

KV είπε...

Τhis is the spirit !!! Και εγώ αυτή την βεβαιότητα έχω!!!

Rodia είπε...

Να σου πω.. Αφού πέρασε το 2000 και την έβγαλα καθαρή, δε με τρομάζει πλέον τίποτα!

..ή θα έπρεπε;..

alombar42 είπε...

Χρόνε, έτσι και δε βγεις καλός, θα σε κλείσω στους έξι μήνες!

Unknown είπε...

Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό...
Οπότε προ του Νοέμβρη δεν θα πώ τίποτε....

Melina's Art είπε...

KV> Το 2005 περιέργως ήταν για πολλούς άσχημη χρονιά. Είναι λογικό να είμαστε αισιόδοξοι για το 2006, απλά δε γίνετε διαφορετικά.

rodia> Δε ξέρω για το 2000 αλλά έχω την πεποίθηση οτι τίποτα δε θα μπορούσε να σε τρομάξει έτσι κι αλλιώς. Διακρίνω έναν άερα σταθερότητας, δύναμης και δυναμικότητας.

alombar, darth> α! μη μου τα χαλάτε! Μόνο και μόνο το περιθώριο που δίνετε για κάτι να μη παει καλά, η ελάχιστη έστω αρνητική σκέψη, μπορεί να είναι καθοριστική (όπως λέει και ο Coelho, αν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί για να το πετύχεις)

Unknown είπε...

Βρε εγώ είμαι υποστηρικτής αυτού του μότο... το σύμπαν δεν με υποστηρίζει όμως....

alombar42 είπε...

Ο Darth ψεύδεται - ΠΟΤΕ δεν είπα οτι δεν τον υποστηρίζω!

Unknown είπε...

Κατέβα......