22.3.06

Breast Enlargment με ringtone!



Για όλες, ή έστω μερικές, γυναίκες εκεί έξω, που θέλουν να μεγαλώσουν το στήθος τους, τώρα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ και μάλιστα ανώδυνη!
Τη λύση την προσφέρει ο So Hideto Tomabechi, μέσω ..κινητού και rigntone!
Ο So Hideto Tomabechi, πουλάει λοιπόν ένα ringtone το οποίο υποτίθεται πως μεγαλώνει το στήθος όταν το ακούς. Λειτουργεί υποσυνείδητα, με μια τεχνική που θυμίζει "positive brainwashing." Ο συνδιασμός ήχων που χρησιμοποιείται "χτυπάει" σε συγκεκριμένα σημεία του εγκαφάλου δίνοντας έτσι υποσυνείδητες εντολές.
Aυτό γιατί ο εγκέφαλος εκπέμπει σε διάφορες συχνότητες (Mhz) αναλόγως τη λειτουργία του. Εκπέμπει και λαμβάνει συχνότητες. Είναι, ας πούμε, ο τρόπος επικοινωνίας του. Γι'αυτό το λόγο οι δονήσεις απο μουσική (ιδιαίτερα κλασσική), έχουν μεγάλη επίδραση πάνω μας. Οι σαμάνοι χρησιμοποιούσανε τύμπανα με ρυθμό για να μεταφερθούν σε άλλα επίπεδα συνείδησης. Οι δονήσεις απο το ρυθμικό χτύπημα των τυμπάνων επιδρούσαν με τέτοιο τρόπο στον εγκέφαλο ώστε τον βοηθούσαν σε εξωσωματικά ταξίδια.

Σε άλλο ποστ θα αναφερθώ αναλυτικότερα στα μήκη κύματος τα οποία εκπέμπει ο εγκέφαλος και τα αποτελέσματα τους. Μέχρι τότε, αναμείνατε, και οι κυρίες μπορείτε να δείτε εδώ για το φλέγον ζήτημα!

Να προσθέσω οτι ο ..επιστήμων So Hideto Tomabechi, είχε βοηθήσει επίσης στην "αναμόρφωση" ή μάλλον επανένταξη μέσω πλύσης εγκεφάλου, μελών μιας επικίνδυνης cult αίρεσης στην Ιαπωνία, με επιτυχία. Από τα 4 μέλη που "αναμορφώθηκαν" μάλιστα, παντρεύτηκε το ένα!

13 σχόλια:

Unknown είπε...

Αν αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός ringtone, ο Gates δεν θα ήταν πρώτος στην λίστα των εκαομμυριούχων... Έχω λάθος;;;;

Melina's Art είπε...

Μεταξύ μας το "αφτερ" για σιλικονάτο μου κάνει .. Η ιδέα του rigntone μπορεί να είναι σωστή αλλά έχω τις αμφιβολίες μου κατά πόσον μπορεί να "δουλέψει" πρακτικά αυτο αφού τα κινητά είναι μάλλον low-fi παρά hi-fi! Και δε μπορεί να αποδώσει σωστά όλες τις συχνότητες. Αν και λένε οτι μερικές μικρές Ιαπωνεζούλες ισχυρίζονται οτι πραγματικά "έκανε" κάτι (τώρα, αν αυτές ήταν πάνω στην ανάπτυξη και το μεγάλωμα του στήθους ήταν αποτέλεσμα αυτης και όχι του ringtone.. δε το διευκρινίζει!!)

alombar42 είπε...

Εχω δύο καυτές ερωτήσεις:

1) Θα πιάσει σε μένα; Πάντα ήθελα να έχω μεγάλα βυζιά, για να με προσλαμβάνουν πιο εύκολα για γραμματέα :)

2) Αν το παρακάνω, υπάρχει φόβος να φτάσουν στο πάτωμα και να τα πατήσω και να πέσω και να σπάσω κάνα πόδι και να τρέχω στα νοσοκομεία νυχτιάτικα;

NinaC είπε...

Κάτι στο αντίθετο έχετε, καλέ κυρία????

Unknown είπε...

Ο λαός έλεγε: Γαργάλατα γαργάλατα για να γεμίσουν γάλατα...

Και ως γνωστών το γαργάλημα κάνει την δουλειά του... και τσάμπα... και ποιό αισθησιακά... κτλ...

Τί τα θέτε τα ringtones;;;;

Για το αντίθετο, όχι, δεν έχω κάποια μέθοδο... δεν θα με ενδιέφερε κι όλας :p

Melina's Art είπε...

alombar: 2) ΧΑΧΑΧΑ!

CDάκι, στο αντίθετο δεν έχουμε, αλλά εκείνη τη συνταγή που έλεγα.. κάπου την έχω! :-p

darth: Ναι σιγά μη σε ενδιέφερε μέθοδος για το αντίθετο! Μα δεν υπάρχει άντρας που να ελκύεται στις μικρόστηθες απ'όσο ξέρω. Θα ήταν μάλλον ποντιακό ανέκδοτο αυτό! (να με συγχωρείτε οι Πόντιοι) :)

Olandako μας, καλησπέρα! Καταρχήν, ξέρεις καμία γυναίκα που μένει με το ΙΔΙΟ μπικίνι κάθε χρόνο;! Αν δεν ανανεωθεί η γκαρνταρόμπα με τουλάχιστον άλλα 5, δεν περνάει το καλοκαίρι! Γιατι δε φαντάζομαι οτι το αποτέλεσμα αυτό είναι μερικών ημερών μόνο.. ε; ..χμ.. μήπως;; :p

Βασιλική Παπαδημητρίου είπε...

μια καλησπερα περασα να πω... και τι ειδα παλι παναια μου!!!
ουι ουι α, ρε Λουκα που σας χρειαζεται!!!
;PPP

Melina's Art είπε...

τι είδες καλέ Βασίλω! Κάτι που δεν έχεις αποκλείεται! :p χαχα!
Εγω τον κόσμο ενημερώνω, ποτέ δε ξέρεις άλλωστε, ίσως να ενδιαφέρει και την Λουκά το θέμα! μπουχαχαχα!

pseftra είπε...

για πες πάλι το νούμερο που καλείς πλιζ.....

Epicuros είπε...

Αφού σου αρέσει η στρουθο κάν'την ζουγραφιά. 'Ασχετο με τα βυζιά (πουλιά με βυζιά δεν έχω δει ακόμη...) αλλά στο γράφω εδώ για να το δεις πιό γρήγορα! Αν την θέλεις σε μεγέθυνση πες μου να σου την στείλω σε μεγάλο αρχείο.

Unknown είπε...

pseftra σου υπόσχομαι καλύτερα και φθηνότερα αποτελέσματα σε 10 επισκέψεις στην σκηνή μου...

Λαμπρούκος είπε...

Μήπως μπορείς να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία σε φωτογραφίες?

Melina's Art είπε...

Μαιμού!, θα σου βάψω το γυαλί κόκκινο και το μαλλί πράσσινο!